Iran National Front, USA

Home Page

Views | News | Statements | Documents

INF-Abroad: We Condemn the Attacks to Offices of Shiite High Clergy 
June 16, 2010

Please be patient, the below are graphics and may take a moment to load.
This web page is printable.

 

حمله به دفاتر مراجع شیعه در قم را محکوم می کنیم 

تهدیدها و توهین هائی که در حمله طلاب بسیجی به دفتر آیت الله العظمی صانعی و دفتر آیت الله العظمی منتظری و برخورد به شیخ الاسلام کروبی و حسن خمینی صورت گرفت، امری است که تا کنون در کشورما سابقه نداشته است. حتی با شیخ فضل الله نوری که هیات علما فتوای دار زدن او را دادند نیز بی احترامی ننمودند. رضا شاه با تمام در افتادن با مراجع روحانی و کنار گذاردن ایشان از امور عدلیه، آموزش و پرورش و حتی برقراری بی حجابی اجباری، از چوب زدن تولیت در صحن حرم حضرت معصومه در قم که بگذریم، و او هم روحانی نبود، احترام مراجع روحانی و آیات عظام، بخصوص آقاشیخ عبدالکریم حائری را بسیار نگاهداشت. اینگونه برخوردها اولین بار با رفتار زننده آقای خمینی با آیت الله شریعتمداری پیش آمد که باز تا این مرحله پیش نرفت و حریم خانه و محل تدریس ایشان را نشکستند. اوباشی که تحت نام «طلاب بسیجی» در این حملات گسترده شرکت دارند، در حقیقت نفوذ و حرمت روحانیت غیر دولتی و استقلال حوزه علمیه قم را نشانه گرفته اند. که در مجموع این رفتار پایه احترام به تمام روحانیون از جمله ګروه بقدرت رسیدگان را هم در آینده در بر خواهد گرفت. و بیجهت نیست که بعد از این حمله وحشیانه برخی از روحانیون طراز بالای طرفدار حکومت هم باین حمله اعتراض نموده اند. 

خامنه ای و مافیای دستگاه او تصمیم دارند کنترل مراجع مذهبی و حوزوی را بطور کامل در اختیار خود داشته باشند. و اگر تطمیع و وابسته ساختن حوزه ممکن نشد، آن نیت را با ارعاب و توهین و تهدید به کرسی بنشانند. رفتاری که تا بحال از طرف هیچ حکومتی در ایران سابقه نداشته است. 

هدف دولت کودتائی خامنه ای - پاسداران و عوامل آنها گسترش سلطه بر همه فعالیت های دینی و حوزوی میباشد. دولتی کردن دین و مذهب که با بسيج مداحان حکومتی و ایجاد يک ساختار موازی در برابر روحانیت و وعاظ در سراسر کشور صورت گرفته، قصد دارد روحانيون بسیجی را جانشین روحانیون حوزه علمیه قم سازد تا از این راه بافت روحانيت شیعه از طریق نسل جديد طلاب و روحانيت نظامی- امنيتی که با راس قدرت در ارتباط است، عوض شود. آقای منتظری در صحبت های آخری خود با ابراز نګرانی از سیاست ایجاد روحانیت دولتی که خلاف سنت در مذهب شیعه بوده، انتقاد و اعتراض نموده است.  

سال هاست که نسلی از روحانيون دست پرورده در محافلی چون مدرسه حقانی، مؤسسه امام خمينی که مربوط به مصباح يزدی است و تيپ امام صادق آموزش می بینند تا بجای روحانيت سنتی، مديريت حوزه های علميه و ائمه جماعات را عهده دار شوند. عواملی چون جنتی – يزدی – مصباح یزدی – نوری همدانی و طلاب بسیجی عوامل اجرائی این طرح میباشند. 

زمانیکه رهبران ملی در بهمن ماه 1357 هشدار می دادند، دین و حکومت باید جدا باشند و بر استقلال حوزه علمیه قم تاکید داشتند، چنین روزی را پیش بینی می کردند.  

ما در عین پافشاری بر اصل درست جدائی دین از حکومت چنین فجایعی را بعنوان اقدامی ضد دمکراتیک و ضد حقوق بشر، قویا محکوم می نمائیم. 

هیات اجرائی سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور

مهندس کامبیز قائم مقام ـ مهندس بهمن مبشری - دکتر همایون مهمنش

بیست و ششم خرداد 1389 برابر شانزدهم ژوئن 2010

Info@iranazad.info
http://www.iranazad.info/

 

بازگشت به صفحه اول

Persian Font
Free Download

Visit Mossadegh Section our Solute to Dr. Mohammad Mossadegh
And visit
JebheMelliArchives.net the Archive Site for INF-US

This website is published by Iran National Front - USA; organized by Iran National Front-New York Section.
Iran National Front USA - PO Box 136, Audubon Station - NYC, NY 10032 - 
Contact@JebheMelli.net
Webmaster: webmaster@JebheMelli.net

© Copyright  Iran National Front USA, all rights reserved.